כאבים בפוביס בשל דלקת בגיד ותוצאות רנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2015 | 08:05 | מאת: אסנת

שלום. לפני שבוע החלו כאבים חזקים מעל עצם הפוביס מלווים בגוש בולט וכואב. באולטראסאונד הודגמו סימני טנדינוזיס של האדוקטור לונגוס עם התעבות הגיד וחשד לאנטזופטיה. הרופא שלח להמשך ברור ברנטגן אגן. שם נמצא spina bifida. post של S1.ןןריאנט. רושם לאי גרמי בסמוך ל Slj. קיבלתי בנתים בטרן,כאבים עדיין נמשכים. מה אורמים ממצאי הרנטגן? האם יש צורך בהמשך ברור כגון מיפוי עצמות,בדיקות דם וכו'? אני בריאה בדר'כ ,אמא ל3 ילדים בת 39.פעילה גופנית באופן מאוד עדין ולא אנטנסיבי או חזק מדי, כיצד דלקת כזו יכולה להתפתח לפתע? תודה רבה.

אין קשר בין ממצאי הצילום ( שאינם חולניים)והבעיה בגיד. המחלה נגרמת כתוצאה מעומס יתר ולכן אין לי הסבר למה זה קרה אצלך. הייתי ממליץ על נסיון לטיפו ל בתרופות נגד דלקת לזמן קצר יחסי ואם לא יטב לעשות מר"י

מנהל פורום אורתופדיה