עשיתי ניתוח להוצאת מסמר וברגים מהרגל יש כאב קשה בב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/11/2015 | 20:46 | מאת: יוני

הוציאו לי מסמר מליד הברך עד הקרסול וברגים. 5 שנים לאחר שברים בטיביה ופיבולה עברו שלושה וחצי ימים מהניתוח ויש לי כאבים נוראים בברך כאשר אני מוזיז את הברך בא לשבת או לקום אמרו לי להיעזר בקביים שבועיים ולבוא לביקורת לא עשו לי צילום אחרי ניתוח האם יכול להיות שנגרם לי נזק בניתוח של אזור הברך רצועות מיניסקוס או שזה תהליך הריפוי וזה יעבור. בתודה מראש

אין סכנה לפגיעה ברצועה או מניסקוס צריך לבדוק אולי היה דימום לתוך הברך

26/11/2015 | 13:04 | מאת: יוני

אמנם יש שיפור מיום ליום עדיין כואב מאוד בירידה ועליה מהמיטה ובהליכה על קביים האם אפשר להישאר בבית ויהיה שיפור או אתה ממליץ לפנות למיון

מנהל פורום אורתופדיה