ממצא היפודנסי בבסיס הדנס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/11/2015 | 16:43 | מאת: סאמר

קצת רקע לפני כשנתיים היה לי קליקים בבליעה באזור הגרון בדיקת סיטי צוואר ואולטראסאונד ללא ממצא . אני חי עם זה , לאחרונה צוואר תפוס , סיטי ראש הכל תקין , רנטגן באקראי נמצא ממצא היפודנסי בבסיס הדנס , נשלחתי שוב לרנגן עם פה פתוח , עוד לא הלכתי לרופא האורתופד בחזרה , מה זה ממצא היפודנסי בבסיס הדנס ? סרטן? אשמח לעזרה

בדיקת הט"מ של הצואר נמצאה תקינה ולכן הממצא בצילום הוא חסר חשיבות היפודנסי= בצפיפות קטנה

28/11/2015 | 20:37 | מאת: סאמר

תודה על התייחסותך האולטראסאונד והסיטי לפני כשנתיים לא נמצא ממצא כלשהו בפענוח . בבדיקת רנטגן שעשיתי רק לפני כמה ימים נמצא הממצא ההיפודנסי . איזו בדיקות עלי לעשות על מנת לשלול סרטן? תודה רבה שבוע טוב

מנהל פורום אורתופדיה