כאב של שריפה או אפילו תסיסה לאורך הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2015 | 23:56 | מאת: רינת

זה התחיל כשהרמתי סל כבד, הרגשתי שהמתיחה של השכמה מקרינה לראש. מרגע זה התחיל כאב עצום בראש, לחץ אימתני על העיניים הרכות, עורף גרון הכל היה בלחץ למשך שעתיים. במשך שלושה ימים ואחרי זריקת ולטרן וצילום תקין של חוליות הצוואר היתה הטבה. נשארה רק מגרנה שלאט לאט נרגעה. היום, ארבעה ימים אחרי התחיל כאב שורף, ממש בערה או אפילו תסיסה באיזור עצם הזנב עם כל התחלת תנועה וזאת מלווה בלחץ אימתני ברכות. מה זה הדבר הזה ולמי עלי לפנות?

25/11/2015 | 09:24 | מאת: רינת

עוד דבר לגבי הכאב הזה, מאוד מזכיר את הכאב של צירים לקראת לידה כשייש לחץ על פי הטבעת וצורך לגשת לשירותים. אגב אני בת 40. לאחר עוד לילה לא פשוט בשום מנח של גוף, אשמח לכל תשובה

איני יודע אני מניח שניתן לאבחן את הבעיה בבדיקה מסודרת

מנהל פורום אורתופדיה