היסתיידות בכתפיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2015 | 14:47 | מאת: שרית

כבר מעל שנתיים שיש לי כאב בכתף, לאחר בדיקת אולטראסאונד הוסבר שיש לי היסתידויות לאחר תקופה קצרה התחלטי טיפול בגלי הלם מה שלא עזר בכלל גם לא אחרי 12 טיפולים ככול שעבר הזמן הכאבים עברו גם לכתף השניה,יש לציין שבעיקר כשאני כמה בבוקר הכתפיים שלי מאוד כואבת בלי יכול תזוזה בכלל וכאבי טופת.רציתי לברר איזה טיפולים נוספים יש חוץ מניתוח וגלי הלם. והיכן?

ראשית יש לחשוב שוב מהי האבחנה אצלך.(הסתיידות אינה אבחנה אלא ממצא)

מנהל פורום אורתופדיה