Xefo ו-Arcoxia

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/10/2015 | 09:19 | מאת: ערן

שלום. מזה כשנה אני סובל מכאבים בכף הרגל באיזור העקב והקשת. הייתי אצל אורתופד שאבחן שהשריר בשוק קשה ושהגורם לכאבים הוא דלקת בשריר זה ורשם לי XEFO 8mg פעמיים ביום ל-10 ימים. מזה כחודש וחצי-חודשיים אני סובל מכאבים בברכיים ומסביב להם. זה התחיל מזה שרכבתי על אופניים במשך כשבוע. בהתחלה היה כאב לא חזק שהתעלמתי ממנו בשבוע שרכבתי ואמרתי לעצמי שזה בגלל שאני לא בכושר, אך כשבוע אחרי שהפסקתי לרכוב התחילו כאבים רציניים שבהתחלה גם התגברו מיום ליום. האופניים היו מסוג BMX והיו במידה קטנה מידי והיו כמה מקרים שפידלתי בישיבה על הכיסא שהיה במצב הכי נמוך וממש הרגשתי את הבירכיים שלי נמתחים וכואבים באותו רגע - בדיעבד אני חושב שזה תרם מאד למצב שלי כרגע. הייתי אצל אורתופד אחר שנתן לי ARCOXIA 90mg פעם ביום ל-10 ימים. בשני המקרים טרם התחלתי לקחת את הכדורים מאחר וחששתי מתופעות הלוואי המסוכנות שלהם. ניסיתי קודם לקחת כדורי כורכום ולנוח. מאחר וזה לא עבר השתכנעתי לקחת את הכדורים שרשמו האורתופדים. השאלה היא: איזה מבין שני המרשמים (קספו או ארקוקסיה) מומלץ לי לקחת כדי לטפל בשתי הבעיות ביחד? תודה רבה!

שתי התרופות יעילות . כמובן אסור לקחתן ביחד. אני מעדיף ארקוקסיה

מנהל פורום אורתופדיה