כאבים בכתף אחרי דחיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/10/2015 | 16:25 | מאת: ירדן

שלום, דחקתי בחדר כושר משקל מאוד כבד בלחיצת חזה על ספסל ללא שיפוע. מאז יש לי כאב כשאני עושה את אותו תרגיל או בכלל כשאני עושה הרמת כתפיים (אבל עד קצה גבול המתיחה) ללא משקל כלל. הכאב הוא בדיוק במפרק של ה acromioclavicular אני מרגיש את זה בדיוק שם.. כי אני "מטייל" לאורך עצם הבריח עד לחיבור עם הסקפולה ושם הכאב! זה כואב לי כבר בערך חודש ימים.. ולא משתפר. יש לי תור לאורטופד רק עוד חודשיים - מה לעשות עד אז על מנת שהאיזור ירפא ? תודה רבה.

עד שלא תבדק על ידי אורתופד לא תהיה לך אבחנה. בלי אבחנה קשה להציע טיפול

מנהל פורום אורתופדיה