מיפוי עצם

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/09/2015 | 16:09 | מאת: גילי

ד"ר שלום. אני בת 39 בריאה בד"כ מזה חודשיים כאבים ברגליים שבעקבותיהם הופניתי למיפוי עצם. להלן התוצאות: הודגמה קליטה אסימטרית מעט מוגברת דיפוזית בברך ימין עם קליטה מוקדית בפטלה באותו צד. פרט לכך הודגמה קליטה סדירה למדי וללא ממצאים ממוקמים ברורים ביתר איזורי השלד. לסיכום - השינויים הנ"ל על רקע אוסטיאוארטריטי ו/או מישנים לטראומה. אודה להסבר, אני בלחץ נוראי!!

איןסיבה שתהיי בלח. כשאת אומרת כאב רגליים למה את מתכוונת?( הרגל, להזכירך מתחילה במפשעה ונגמרת בציפורן הבהן )

02/10/2015 | 15:09 | מאת: גילי

כאבי רגליים בקרסוליים, כמו "כאבי גדילה". מלבד זה מה אומרת התוצאה שיצאה לי במיפוי העצמות ד"ר?

מנהל פורום אורתופדיה