צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2015 | 20:06 | מאת: יונתן

שלום דר אני בן 20 יש לי כאבים בצוואר מצד ימין מקרין לאורך כל היד מהכתף עד כף היד בצד ימין לעיטים גם לרגל ימין עשיתי טיפולי פיזיותרפיה ללא הטבה במצב, לאחרונה אני סובל מאי יציבות ועייפות וקם כל בוקר עם תחושה נפיחות בפנים ומרגיש לא טוב באופן כללי ct עמוד שדרה צווארי תקין וגם רנטגן בדיקת emg סימנים של פגיעה שורשית c7 מימין ללא דרבנציה פעילה חייב לציין שאני לא מצליח לתפקד ולא מסוגל לעבוד ולא נפגש עם חברים המצב מסתכל מאוד אשמח לחוות דעתך ולהמלצותייך

אי אפשר לעשותאבחנה עלסמ הסיפור שלך . ברור שיש הרבה מאד חלקיםב מצרף שעדיין לא מצאו את מקומם הנכון. אין מנוס אלא לחזור לרופא של ממש

מנהל פורום אורתופדיה