מפשעה-שריר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2015 | 17:01 | מאת: איתי

שלום. בשל פעילות גופנית מסוימת אני חש במעין רגישות/דקירה בצד שמאל מעל איבר המין. ההרגשה מתפשטת גם לאיזור רגל שמאל. בשריר. העניין הוא ששריר זה פעיל ומסייע בזמן זיקפה; ולכן כמעט ואין לי זקפות בשל החשש לכאב. לפני כשנה היה לי כאב דומה באותו מקום.לפני כ 20 שנה נותחתי בצד זה לתיקון שבר- בקע.חששתי שהבקע חזר. פרופסור פובזנר קבע שיש לי בקע קטן, שיכול להיות שחזר מזמן וכרגע אין צורך בניתוח. שאלתי מה זה יכול להיות? מתיחה? קרע? דלקת? אני סובל כחודש. אודה לכם על תשובה

הזיקפה מתרחשת ללא שרירים. אשר לתאור המחוש שלך הוא אינו מובן לי .

מנהל פורום אורתופדיה