תפיסה בשריר החזה הקטן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2015 | 16:46 | מאת: צילה

שלום, אובחנה אצלי תפיסה בשריר החזה הקטן (פקטורליס מינור), מטופלת כרגע בפיזיותרפיה. הסימנים הם כאב באזור בית החזה , כתף, שכמה ולעיתים גם הזרוע (צד שמאל). לאחרונה החלו להופיע תופעות של שריפה/חום ועיקצוצים. האם תפיסה כזאת מאופיינת בהרגשה של אי זרימת דם? לפעמים כשאני מזיזה את השריר אני יכולה פתאום להרגיש מן חום כזה של לפני עילפון בגוף...לא יועת איך להגדיר את זה. האם פיזיותרפיה יכולה לעזור ולשחרר את השריר הזה?

אינני קונה את האבחנה וגם איני מבין אתה מושג " תפיסה" של שריר מסויים

02/10/2015 | 15:23 | מאת: צילה

לא יודעת איך להגדיר את זה אבל יש כאב חזק מאוד שבא והולך באזור הפקטורליס מינור עם הקרנה לשכמה ולזרוע. לפעמים גם תחושות של שריפה ועיקצוצים בזרוע וגם תחושת טרום עילפון. לזו הכוונה. הכאב מורגש כמעין התכווצות חזקה ודקירות. נשללה בעיה לבבית.

מנהל פורום אורתופדיה