פענוח בדיקת ct

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2015 | 13:24 | מאת: א

שלום,ביצעתי השבוע בדיקת ct לגב ולהלן הממצאים,אשמח להסבר מה זה אומר: בגובה l3-l4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק התקאלי. בגובה l4-l5-אותו דבר כמו מקודם. בגובה l5-s1-אותו דבר כמו מקודם ולסיכום: שינויים ניוונים ובלטי דיסק. אשמח לפירוש והאם זה חמור??

הפענוח חסר מאד . ממה שנרשם אי אפשר לדעת מה הבעיה שלך.בלט דיסק הנו תופעה שכיחה מאד אפילו בגילים צעירים וכשלעצמו אין לו חשיבות אלא אם יש קורלציה למצב הקליני

מנהל פורום אורתופדיה