זריקות סטרואידים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2015 | 12:49 | מאת: בת 29

התגלתה לי דלקת ברמה בינונית בברך שלי. ובנוסף דלקת בגיד של הקרסול (באותה הרגל). לפני כשבוע קיבלתי זריקת סטרואידים בברך וניקזו לי נוזלים. הכאב הוקל מאוד אבל כבר מאתמול אני מרגישה החמרה בכאבים בברך ובטווח התנועה שלי. רציתי לשאול כל כך כמה זמן ניתן לקבל זריקת סטרואידים לברך? והאם ניתן גם לקבל זריקות סטרואידים לגיד בקרסול?

ממלץ לא להזריק יותר 3 פעמים בשנה המרווח בין הזרקות יותר משבועיים ממש לא ממלץ להזריק לגיד אכילס מאחר שיש סכנה שהוא יקרע

מנהל פורום אורתופדיה