סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/08/2015 | 17:33 | מאת: הילה

שלום בת 30 עשיתי סיטי עמוד שדרה להלן הסיכום- 1.בלט דיפוזי ב C4-5 הגורם ללחץ על חוט השדרה בעיקר משמאל. 2.שינויים דיסקוגניים ב D-7/8/9/10 עם חשד לתמט ב-D-10. 3.L4-L5 בלט אנולרי דיפוזי קל של הדיסקית,שטוח מאחור עם לחץ על השק הדורלי. 4.L5-S1 בלט אנולרי של הדיסקית ללא לחץ על השק. השאר רשום תקין,האם כתוצאה ממצאים אלו אני חווה את התסמינים הבאים: רדימות נימול והפרעות תחושה בגפיים עליונות ותחתונות בעיקר משמאל,כאבים מטורפים ביד שמאל,כאבים בגב וקושי בעמידה ממושכת,קושי בהרמת הילד וכו??? תודה בנתיים אני ממתינה לאמ אר איי

הממצאים בעמוד השדרה הצוארי יכולים להסביר את המחושים ביד שמאל במיוחד.חבל שלא הבאת את ממצאי הבדיקה הגופנית

01/09/2015 | 17:12 | מאת: הילה

בדיקה גופנית- רגישות ניכרת מעל שרירי פארורטבראליים בע"ש גבי. ROM מוגבל בע"ש גבי ומותני. רגישות מעל ע"ש צווארי. SPURLING חיובי.

מנהל פורום אורתופדיה