ממצאי MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

31/08/2015 | 10:16 | מאת: אהוד

ממצאי בדיקה MRIאהוד 26/08/2015 20:40 לסיכום.קרע אינטרסטיציאלי במעבר מיו-טנדינוטי של שריר ווסטוס מדיאליס ללא שינוי מהותי אותות חריגים בשורש הקדמי של הסהרון הלטרלי גם ללא שינוי יתכן ומדובר בשינויים ניווניים התחלתיים נזק כרוני עשיתי בדיקה חוזרת .הבדיקה הראשונה הייתה בחודש 10 2014 אני סיבבתי את הברך ימין לפני שנה בנפילה בזמן ריצה הייתי חצי שנה עם קביים עד היום אני סובל מכאבים חזקים ומוגבל ללא יכולת לכופף את הברך ולישר עד הסוף אני הולך בצליעה ללא יכולת לרוץ אני מבקש בבקשה דעה שלך לגבי המגבלות ולגבי הממצאים של MRI בבדיקה הקודמת היה רשום חשד לקרע ועכשיו רשום נזק כרוני שינויים ניווניים תודה רבה אהוד

חבל שלא טרחת להביא את פענוח הבדיקות במלואו. הממצא כיום הוא קרע בגיד של השריר הארבעה ראשי ( חלק פנימי שלו) הממצא במניסקוס אינו מרשים. בעקרון פציעה כזאת צריכה להחלים לגמרי אלא אם כן מסתתר שם נזק נוסף

מנהל פורום אורתופדיה