כאבים בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/08/2015 | 17:29 | מאת: איל

שלום, מזה כחודש אני סובל כאבים איומים בקרסול שמאל (לא הייתה שום טראומה לקרסול), הקרסול נפוח בחלקו החיצוני, פניתי לאורטופד מומחה שרק הסתכל על הקרסול ולא ביצע שום בדיקה קלינית, שלח אותי לרנטגן שיצא תקין ואמר לי שזה כנראה דלקת ולפנות לפיזיוטרפיה (קבעו לי תור עוד 4 חודשים) בנתיים הכאבים החמירו, אני לעיתים מתעורר מהכאבים בשינה ולעתים מתקשה ממש בהליכה - האם זה הגיוני שפיזיוטרפיה תפתור את הבעיה ? האם יש בדיקות נוספות שעליי לבקש ? תודה רבה!!

איננו יודעים מה הבעיה ולכן צריך לאבחן את סיבת הכאב והנפיחות ורק אז להציע טיפול

29/08/2015 | 15:36 | מאת: איל

בהמשך לתשובתך, אילו בדיקות עליי לבקש מהאורטופד המטפל? תודה רבה!!

מנהל פורום אורתופדיה