שבר בפטישון המידאלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/07/2015 | 20:15 | מאת: רועי

שלום,אני בן 20 ונפצעתי במהלך משחק כדורסל בצבא..כשהגעתי למיון חשדו בשבר ללא תזוזה בפטישון המידאלי,הם לא אמרו זאת בצורה ודאית מפני שלא היה כאב באזור זה גם כשהרופא הקיש בחוזקה עם האצבע על הפטישון.היום לאחר שלושה שבועות מאז הפציעה,אני דורך על הרגל ואפילו עומד עלייה ללא עזרת הרגל השניה ועדיין בצילום הסיטי יש שבר.לאחר בדיקה אורטופדית היום אמרו כי אני צריך לשים גבס למשך שלושה שבועות.השאלה שלי אם אפשרי כי הסדק שנמצא שם הוא מולד או אם יש הסבר אחר כי אף רופא לא נותן הסבר לגבי זה,אם יש איך שהוא אפשרות לברוח מן הגבס הזה...שכחתי לציין שבדריכה יש תחושה של הגבלה בצד הימני של הרגל מרגיש כמו רצועה מתוחה,אבקש תשובה תודה

מתי נעשה הט"מ ומתי היה השבר?

25/07/2015 | 13:55 | מאת: רועי

השבר מלפני שלושה שבועות,גם באותו יום שנפצעתי לא היו כאבים באזור השבר..

מתי בוצע הט"מ(CT)?

מנהל פורום אורתופדיה