ניתוח Latarjet

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/07/2015 | 10:49 | מאת: טל

שלום, לאחר פריקות חוזרות כבר מספר שנים, המליצו לי לעבור ניתוח Latarjet בשיטה הפתוחה. מה ההשלכות של ניתוח כזה? האם יש סיכון בהמצאותם של ברגים בגוף מבחינת אספקים שונים? פגיעה ניוונית לטווח הארוך ? מהו זמן ההחלמה ומתי אני יכולה לחזור לפעילות יומיומית כגון נהיגה, ספורט וכדומה ?

הניתוח מיועד למקריםבהם יש פגם גדול בזיז המפרקי של עצם השכמה ובגומה הגלנואידית. במקרים קשים אלו זה ניתוח מוצלח מאד. בזמן הניתוח ניתן לעשות " תיקוני נוספים " לפי הצורך המתגלה בעת הניתוח . הצלחתהניתוח נמדדת קודם כל בכך שלא יהיו נקעים חוזרים . שיקום מלאט של טווח התנועה ויציבו ת לוקח כ 6 חדשים

מנהל פורום אורתופדיה