תוסף תזונה ארטריל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/07/2015 | 18:30 | מאת: טובית

האם כדורי מגהגלופלקס יכולים להחליף את "ארטריל" מכיוון שהוא מכיל נתרן..ויכול להעלות את לחץ הדם אצלי. האם תוכל להמליץ לי על תוסף תזונה טבעי אחר במקום ארטריל. תודה - טובית

ארתריל, בניגוד למגהגלופלקס אינו תוסף מזון אל תרופה ונצרך לפי מרשם. הכהבדל הוא שאת יכולה להיות בטוחה שמה שרשום זה מהשיש. אשר לנתןר כמות הנתרןבשקית שווה ל1/10 מן הצריכה היומית. היעילות של ארטריל הוכיחה עצמה מה שאין כן לגבי מגהגלופלקס .

מנהל פורום אורתופדיה