פריצות דיסק L3-L5 והקרנות לשתי הרגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/06/2015 | 21:20 | מאת: גולן

אני סובל מזה 25 שנה מכאבים בגב תחתון חוליות L3-L5 לאחר אבחון ע"י צילומים כמו CT / MRI אובחן פריצות דיסק ובלט אשר ההשלכות לכך הקרנות לשני הרגליים לסרוגין. לאחר טיפולים מורכבים של פיזותרפיה , טנס , כירופרקטיקה ,דיכור סיני , שיאצו , ועוד ... ללא שינוי כיום להקרנות יש חלק גדול בנושא ובתדירות גבוהה לא יודע מה לעשות לאחר ביקור במרפאת כאב נדרשתי לקחת זולדיאר האם כדי או איך אפשר למתן את הכאבים שנוכל לחזור ליוה רגיל תודה על תשובתך .

אי אפשר להציע פתרון לבעייתך על סמך המידע הקלוש שאתה מספק זה פשוט לא רציני. עליך לעבור בדיקה של ממש כוללת את כל השלבים :ראיון,בדיקה גופנית כולל בדיקה נוירולוגית, עיון בממצאי הבדיקות שעברת ובמידת הצורך לשלוח לבדיקות נוספות

מנהל פורום אורתופדיה