עצם בולטת במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/06/2015 | 13:22 | מאת: שרה ברק

שלום רב, לאחרונה גדלה עצם המרפק השמאלי שלי בצורה חריגה ובעת שאני מכופפת את המרפת אני מרגישה כאב. בצילום שנעשה לי לא נראתה כל תופעה חריגה ולכן גם לא הוצע לי טיפול. אני בת 64.5, בריאה באופן כללי, שוחה בכל יום 1.5- 2 ק"מ שחיית חתירה וגב. אשמח לדעת האם וכיצד צריך לטפל בתופעה. תודה רבה

מאחר שבגילך עצמות אינן גדלות אני מניח שמדובר ב מה שנקרא אולקרנון בורסיטיס צריך לבדוק לברר שאין מדובר בזיהום . ניתן לנקר ולשאוב את הנוזלים משם ובהזדמנות גם להזריק סטרואיד

30/06/2015 | 14:30 | מאת: שרה

לד"ר לב-אל, תודה רבה על תגובתך המהירה. אמשיך ואבדוק. בברכה, שרה

מנהל פורום אורתופדיה