כאבי גב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2015 | 17:43 | מאת: דן

שלום, אני בן 34. לפני כשנה ביצעתי פעולה של הרמת חפץ מאוד כבד ובזמן ההרמה הרגשתי לחץ גדול באיזור גב תחתון. מאז מופיעים אצלי כאבים חזקים באותו האיזור בתדירות משתנה. בדרך כלל הכאב מופיע כאשר אני מרים משהו או מאמץ את הגב התחתון בכל צורה שהיא. אציין שהכאב מופיע גם כאשר אני מרים או מזיז משקל קל. הכאב נמשך כשבוע וכדורים שאני נוטל באותו הזמן בכלל לא עוזרים. בבדיקה אצל אורטופד לא נמצא אצלי פריצת דיסק. מה זה יכול להיות ומה ניתן לעשות בעניין? תודה.

מחלה ניוונית של הדיסקות הבין חוליתיות נ.ב פאריצת דיסק אפשר לאשש או לשלול רק באמצעות ט"מ(CT ) או מר"י

מנהל פורום אורתופדיה