שבר SN בתזוזה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2015 | 14:36 | מאת: אלכס

שלום רב, אמי בת 64, חולת אלצהיימר. צילום של כתף שמאל הראה שבר SN של ראש הומרוס בתזוזה ומנח וולגוס. PROXIMAL HUMERAL FRACTURE, SURGICAL NECK (LEFT). מאחר והיא חולת אלצהיימר, האורטופד המליץ על טיפול שמרני, ללא ניתוח. מהו שיתוף הפעולה הנדרש מהחולה במידה ומנתחים, מהו אם כן הטיפול המומלץ עבור אמי? בתודה מראש אלכס

באופן כללי תוצאות טיפול בשברים של צואר ההומרוס בלי ניתוח אינן נופלות מהתוצאות של טיפול בניתוח . שבר בואלגוס עוד יותר אינו ממלץ לטיפול ניתוחי .

מנהל פורום אורתופדיה