פסיקולציות ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2015 | 21:24 | מאת: קרן

שלום, אני בת 27. בתקופה האחרונה כאשר אני יושבת, בשילוב רגל ימין על שמאל או בשילוב רגל שמאל על ימין, אני מרגישה פסיקולציות באיזור הירך בחלק התחתון, שעוברות אחריי 2-3 שנית כל פעם. זה קורה כמעט בכל פעם שאני משלבת רגליים בישיבה. אשמח להבין למה זה קורה, והאם אני צריכה ללכת לרופא או לחכות זמן מה. יש לציין שאני לא עושה כושר, משקלי 55 ק"ג, ושבבדיקת הדם האחרונה שלי קיבלתי Creatinine (B) 0.5 md/dl (קופת חולים מכבי). תודה.

זה ביטוי ללחץ על עצב מוטורי. אין מה לרוץ לרופא אפשר ללכת בנחת

מנהל פורום אורתופדיה