פיענוח תוצאות אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2015 | 14:50 | מאת: דניאלה

יש לי כאבים מזה כמה חודשים בקרסול שמאל, נקעתי אותו פעמיים באופן חמור חלפני 20 שנה. עכשיו החלו כאבים (בת 40) לקחתי כדורי xefo 8 mg, לא עזר להלן תוצאות אולטראסאונד: ליגמנטום deltoid- הודגם מעובה עד 0.3 ס"מ, מרקמו היפואקומי, ללא סמנים לקרע. גידים פרונאליים- מעט נוזל במעטפת סביב הפטישון גיד ATFL- הדגמה תקינה ,המבנה הגרמי בלתי סדיר עם דבריז באורך 0.4 ס"מ החודש אליה כל השאר תקין אז איני מציינת התור לרפוא לעוד שבוע ועד אז אני בלחץ.. מה יש לי??? תודה רבה

הבדיקה אינה מסייעת. יש סמני דלקת של הגידים הפרונאליים אך אי אפשר לדעת אם זה ראשוני או משני

מנהל פורום אורתופדיה