המשך לשאלתי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/05/2015 | 03:30 | מאת: אני

בהמשך לשאלתי ותשובתך כאן-http://www.doctors.co.il/forum-11/message-463959#message-463959 לא יודעת למה עניין הכאבים מגיל 4 נראה לך תמוה אך אכן זה המצב מבירור יסודי עם ההורים, מאז ועד היום כאבים כרוניים ומייסרים ממש כל יום ויום. שאלתי העיקרית-האם כדאי לעשות גם MRI עמ''ש צוואר כדי לשלול לחלוטין כאב ממקור צווארי (הכאב מתחיל בכתף אך מתפשט בהמשך לכל חוליות הצוואר עד החיבור שלו לחוליות החזה ולעתים גם לכל אורך יד ימין)? תודה רבה

עיינתי שוב בשאלתך הקודמת . מן הממצאים שאת מביעה נראה לי שהסיכוי למצא משהו בצואר הנו קלוש

מנהל פורום אורתופדיה