טיפול בגאוט

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

18/05/2015 | 12:04 | מאת: חזן

שלום ד"ר אסא, יש לי ברגל דלקת גאוט שנמשכת כבר מספר שבועות וקשה לי לדרוך עליה. איזה טיפול ביתי אפשר לעשות כדי לעזור לה להחלים ? האם עדיף לעשות קומפרס חם או קר ? האם כדאי לחבוש אותה בתחבושת אלסטית שתחזיק את הרגל ? אודה על התשובה

הטיפול בשיגדון הנו תרופתי ורצוי להתחיל בוב הקדם. קרור יכול להקל. תמיכה כמו אגש אלסטי עשויה להקל. חשוב לציין שהטיפול אינורק בכאב ברגל אלא גם נועד להוריד את ריכוז חומצת השתן בדם בכדי למנוע הווצרות אבני כליה

20/05/2015 | 14:43 | מאת: ח

מנהל פורום אורתופדיה