mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/04/2015 | 19:57 | מאת: מיכל

היי, בעבר בגיל 6 עברתי ניתוח להסרת גידול אסטרוציטומה C1 C7 הוציאו את הרב, נשאר חלק קטן בC2. בשל כאביים במפרק האגן כבר שנה ששום כדור חוץ מ-300 מ"ג ליריקה ביום עשיתי MRI בMRI התקבלו התשובות הבאות: מודגמים אותות חריגים והאדרה מינימאלית בין סיבי גיד האדוקטור לונגוס הנאחז אל הרמוס פוביס הימני התחתון (חתך 3 סדרה 10).מודגמת האדרה ליניארית תת קורטיקלית בעצם בסמוך, ייתכן ומדובר בטראומת תלישה מינימאלית. דרושה השוואה לצילומי הרנטגן ובהתאם לכך לשקול ביקורת MRI בעוד כחצי שנה. מודגמים אותות תקינים מלשד שאר העצמות. אשמח לדעת מה זה אומר, תודה רבה מראש.

לא ברור ליהיכן בדיוק כואב לך. " מפרק האגן" זה "שומקום" הממצא עצמו מראה שינויים קלים בגיד של שרירי המקרב אתהירכיים זו לזו במקום בו הוא מתחבר לחלק הקדמי של האגן ( עצם החיק)

מנהל פורום אורתופדיה