דלקת בגיד ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/04/2015 | 14:08 | מאת: מאיה

היי, בת 33. כ4 חודשים לאחר לידת התינוק שלי ומזה כשבועיים התחילו כאבים באיזור כף היד. האורתופד אמר שזו דלקת בגיד ואמר למרוח וולטרן, לשים סד, ולקחת כדור בשם ארקקוסיה. קראתי אודות הכדור וכתוב שאם יש כולסטרול גבוה זה יכול להוות בעיה ולהעלות סיכון לשבץ מוחי והתקף לב. יש לי כולסטרול גבוה וגם רגישות ללקטוז(קראתי שיש בזה לקטוז) ואני חוששת לקחת את הכדור. האם ללא נטילת הכדור הזה זה לא יכול לעבור?(אם אני מורחת משחה ושמה את הסד)?

בהחלט יכול לעבור . במידה שלא ניתן לטפל בזריקה מקומית של סטרואידים

מנהל פורום אורתופדיה