המשך לתשובתך בעניין אולטרסאונד פרקי ירכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/04/2015 | 22:36 | מאת: ניר

שלום שוב ד"ר אסא לב-אל, בהמשך לתשובתך: "המונח אנתזופתיה(ENTHESOPATHY) משמעו " מחלה בנקודת החיבור של גיד או קישור( רצועה) לעצם. הוא אינו מציין דלקת . כשרוצים לדבר על דלקת מדברים על אנתזיטיס. אנתזיס זה המונח המציין את החיבור הנ"ל אנתזופתיה יכולה להיות תופעה מקומית או חלק ממחלה כללית( למשל דלקת מפרקים שיגרונית , דלקת מפרקים מקשחת ועוד) אתנזופתיה באזור האגן אצל צעיר מצריכה ברור קצת יותר יסודי שמא מדובר במחלה כללית( סיכוי קטן) . א' באזור עצם החיק( פוביס) יכולה לגרום לכאב בכיס האשכים." ראשית תודה רבה על התשובה המפורטת. מעריך המון! הכאבים הם באשכים כבר למעלה משנה והאורולוגים שוללים כאב אורולוגי, בנוסף לאחרונה גם כואב לי בצדדים החיצוניים של האגן. איזה עוד בדיקות עליי לעשות? ואיזה טיפול נותנים למקרים כאלה? בנוסף אשמח במידה ותוכל להמליץ לי על רופא מומחה בתחום באזור ירושלים. או במידת הצורך לקבוע איתך פגישת ייעוץ (למרות שהבנתי שאתה בצפון אבל אני די מודאג) ולהבין איזה טיפול נדרש. בברכה, ניר

החלטה עלבדיקות נעשית לאחר בדיקה גופנית טובה . בדיקתעלשמע יכולה לגלות מה ישמסביב למלפרק הירך אך לא מה בתוכו ולכן רצוי לעשותגם מר"י אם ממצאי הבדיקה הגופנית מצדיקים זאת אשר להמלצה על מומחה , המדיניות בפורום היא להמנע מהמלצות

24/04/2015 | 21:30 | מאת: ניר

תודה רבה על תשובתך! כיצד ניתן לקבוע פגישה איתך ובאיזה אזור אתה מטפל? שבת שלום!

מנהל פורום אורתופדיה