פריקת כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/04/2015 | 14:24 | מאת: חיים אברמוביץ

פרקתי כתף ימין בנפילה במדרגות ב-4.2.15 עשיתי בדיקת אמראי עם הזרקה התוצאות: קים קרע של הלברום הקדמי עם מע\רכיב של בנקרט רקמה רכה. קו הקרע משתרע לכל אורך הלברום הקדמי ואחרונית כולל SLAP גיד היבספס בתעלה רציף עד לאזור המאחז בלברום. הרצועות הגלנוהומראלית האמצעית והתחתונה. מסת השרירים שמורה. ה-NOTCH חופשי לסיכום פגם גרמי על היל זקס ופגם מסוג בנקרט רקמה רכה כולל SLAP קיבלתי המלצה לעשות ניתוח יש לי שאלות לגבי זה האם ניתוח יפתור את הבעיה איפה כדאי לעשות את הניתוח מי המומחה בארץ לפריקת כתף ובאיזה מרכז הוא נמצא (אני תושב אזור המרכז) וכמה זמן שיקום הניתוח כמה זמן שיקום והחלמה

הסיבות לעשות ניתוח הן 1. נקעים חוזרים 2. כאב עקשני . הפורום אינו מצביע על מומחים .

מנהל פורום אורתופדיה