בהריון וקשה לזוז

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/04/2015 | 09:58 | מאת: מיקי

שלום רב דר אסא, אני בת 32 עברתי ניתוח לפני 3.5 שנים להוצאה של נגע צמוד לרצוע אוטו סקראלית מימין. מלפני הניתוח היו לי גם כאבים בכתף ועד היום עשו לי כל אם אר איי אפשרי אך לא באגן עצמו. כרגע אני עם תינוקת בבית וקשה לי פיזית לזוז יש לי קליקים בלתי פוסקים באגן ימין והרבה כאב בישבן שמקרין לרגל ולצערי הרב והמפחיד גיליתי שהכאב אגן משליך גם על הכתף שכם וגם שם קליקים. לעתים לא יכולה לזוז אני שבו 17 בהריון ולא יודעת מה לעשות רק שבמהלך ההריון הבנתי שהכאב של ה3.5 שנים קשור לאגן לאחר בלי סוף בדיקות ותסכול. לאיזה התמחות פונים? מי שניתח אותי היה מומחה נשים אבל זה כבר נעשה ממש אורטופדי ואני מפחדת מאוד שלא אוכל לטפל בתינוקת. אשמח לתשובתך ותודה על תשומת ליבך, מיקי.

הקישור האוטרוסקרלי הנו קישור המייצב את הרחם ומתחבר לקדמת עצם העצה( סקרום) אין לו שום תפקיד " אורתופדי" הכאב שלך כיום נשמע כמו בעיה אורתופדית ולכן אני מציע שתפני לאורתופד. אין קשר בין הכאב בכתף וכאב הישבן/אגן אבלגם הוא יטופל על ידי אורתופד

מנהל פורום אורתופדיה