ניתוח ליספרנק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/03/2015 | 21:43 | מאת: שמעון

שלום רב.. שבר ליספרנק שנגרם לי נותחתי ושמו בורג אחד מאוד קטן. בעוד כשבוע אמורים להוציא לי את הבורג. שלוש שאלות : 1. האם הניתוח בהרדמה מקומית או כללית ? 2. האם שמים שוב גבס לאחר הוצאת הבורג ? 3. האם אלו תפרים נמסים או ששוב אצטרך להגיע להוציא תפרים ? המון תודה שמעון זמר

מארח שלא ציינת כמה זמן עבר מאז השבר איני יכול לענות אלא על כך שההרדמה הדרושה להוצאת בורג תלויה במיקום שלו. לעיתים קרובות ניתן לעשות זאת בהרדמה מקומית . אשר לתפרים זה תלוי במנתח

29/03/2015 | 19:59 | מאת: שמעון זמר

בין הניתוח הראשון לשני זה כ-7 שבועות. דוקטור.. מה לגבי גבס לאחר הניתוח.. האם שמים גבס אחרי הניתוח ?? המון המון תודה וחג שמח..

אחריהוצאת בורג אין צורך בגבס אלא אם כן משהו השתבש

מנהל פורום אורתופדיה