כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/03/2015 | 19:14 | מאת: cv

שלום רב, אני רץ מזה מספר שנים שלוש פעמים בשבוע כ-10-15 קמ ולאחרןנה רצתי חצי מרתון תל אביב במקביל התחלתי בחודשים האחרונים אימוני חיזוק עם trx . אני בן 35 ,1.87, עם משקל תקין 74 ק"ג, ועוסק בספורט באופן שוטף הרבה שנים. החל מלפני שבועיים, החלו לי כאבים מאחורי ברך ימין יום לאחר הריצה, קרה פעמיים אולם רק יום לאחר הריצה ואז הפסיק. הלכתי לבדיקה אצל אורטופד שאמר שאין כלום לדעתו ונתן לי תחבושת גנוטריין לרוץ איתה והפניה לפיזיותרפיה אולם מאז הכאבים חזרו ללא קשר לריצה לאורך רוב היממה(לא רצתי מאז הבדיקה). הכאב נמצא בצד ימין מאחורה, נוטה הצידה ללא נפיחות. במקביל בשבוע האחרון החלו לי כאבים חדים גם במרפק שמאל (אציין שלפני 4-5 שנים סבלתי ממרפק טניס שטופל על ידי זריקת קורטיזון) וכן תחושת נימול בידיים וברגליים שהתחלפה ביומיים האחרונים לכאבים ברגליים לאחר עמידה ממושכת. מה חוות דעתך? כמובן שאלך לבדוק שוב אבל עד אז אשמח לשמוע .

28/03/2015 | 19:17 | מאת: cv

אציין שנ י דברים נוספים- 1. יש לי פלטפוס חזק, רץ עם מדרסים שברשותי כשנה וחצי 2. רופא משפחה נתן לי אולטראסאונד לברך ימין שגילה שינויים ארטרוטיים קלים ומעט נוזל מפרקי ב-LCL. האורטופד טען שזה שומדבר משמעותי וכאמור נתן לי פיזיותרפיה

29/03/2015 | 22:29 | מאת: cv

אשמח לקבל התייחסותך. תודה

מנהל פורום אורתופדיה