תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/03/2015 | 00:01 | מאת: רחלי

שלום, בבדיקת סיטי בגובה l4-l5 מודגם בלט דיסק קל, בגובה l5-s1 מודגם בלט דיסק קל, מודגמות ציסטות עש שמורל בגופי חוליות l2-d12, שינויים אטרומטוטים בדפנות האורטה הבטנית. לפני שבוע בבדיקת מיפוי עצמות הודגם גם שבר דחיסה בd7, אני כבר חודש ויותר אחרי התאונה עם כאבי תופת בגב עליון ותחתון, מקבלת טונות של משכחי כאבים ללא שינוי והקלה וללא טיפול נוסף, בבדיקת רופא נמסר שהבדיקות תקינות ואין צורך לטיפול מעבר לכדורים, אשמח לדעת אם יש צורך טיפול מעבר, תודה!

מטרת הטיפול היא להקל על כאביך. אם הטיפול עד כה לא השיג זאת יש צורך בטיפול מעבר

מנהל פורום אורתופדיה