חבלה בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/02/2015 | 12:53 | מאת: שוקי ב.

נחבלתי בברך בתאונת קטנוע. בצילום רנטגן במיון לא אובחן שבר. כעת שבוע וחצי לאחר הפגיעה עדיין יש כאב ורגישות בעיקר בחלק הקדמי של הברך, והאיזור נפוח ורך. כאב קל בהליכה ובכיפוף המפרק. אפגוש אורתופד בעוד מספר ימים.. ובינתים רציתי לברר אילו אבחנות אפשריות, והאם ללכת ולאמץ את הרגל כרגיל. תודה!

מה ממצאי הבדיקה הגופנית?

24/02/2015 | 16:50 | מאת: שוקי ב.

"בברך שמאל פצע שפשוף סופרפטלרי. טווחים שמורים ללא רגישות מעל לפטלה או לסדקים ללא סימני מגרה. בצילום ללא ממצא חריף"

מנהל פורום אורתופדיה