נפיחות ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/01/2015 | 13:10 | מאת: חן

שלום , דרכתי על מסמר שנכנס לי לרגל וגרם לי לכאבים חזקים , כבר באותו הערב ממש התנפת והתחלתי טיפול אנטיביוטי (אחרי ביקורת אצל רופא). כרגע אחרי מספר ימים הנפיחות ירדה אך לא ממש במלואה ועדיין יש קצת כאבים. השאלה שלי אם אני ינסה לעשות קצת ספורט (מבלי לדרוך על הרגל) כגון חתירה או בטן או כל דבר אחר , האם זה יפגע בהחלמה \ לא טוב לנפיחות מכיוון שזרימת הדם בפעילות מואצת גורת לנוזלים להגיע לרגל .... וזה בעצם הפוך ממה שצריך לעשות כרגע (כמו להרים את הרגל למעלה וכל זה...)

הבעיה העיקרית עם דריכה עלמסמר היא שיש אפשרות - אם הסוליה שלך עשויה גומי- שהמסמר לקח עימו חתיכת גומי קטנה שנשארה בעומקי הפצע . במקרה כזה יתרחש זיהום כרוני. כגאי לבדוק את זה על ידי בדיקת על שמע. אשר לפעילות אין מגבלה פרט לכאב

מנהל פורום אורתופדיה