תנועת כתף לא חלקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/01/2015 | 15:00 | מאת: עודד

לפני כחודש וחצי עשיתי עבודה מאומצת עם היידים. לאחר מכן הרגשתי שיש לי קליקים רבים בכתף ואם אני מרים את היד למעלה התנועה לא חלקה. יש לי כאבים לא חזקים כל כף בכתף אחרי הרמת היד למעלה. הייתי אצל אורטופד של הכללית שלא בדק אפילו ואמר שאני צריך לחזר את השרירים האם בעיה תעבור עם הזמן? האם יש צורך ללכת לאורטופד אחר? האם יש נזק לגידים, לרצועה או שזה דלקת שתחלוף לבדם?

אורתופד שקובע שצריך לחזק שרירים בלי לבדוק אינו אורתופד כך שעליך לפנות לאורתופד של ממש

מנהל פורום אורתופדיה