תוצאות מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

22/01/2015 | 14:41 | מאת: הילה

שלום, עברתי לפני כשבוע בדיקת מיפוי עצמות בשל החשד לפריצת דיסק, כהמשך לכאבים מגבילים בצד שמאל. אודה לפרוש התוצאה (רק בעוד שבועיים אגיע לאורתופד שלי), כדלקמן: ריכוז ב-L5 משמאל - לברור מכוון יש לשלול ספונדילוליזיס שינויים ארטריטיים קלים בשורשי כפות ידיים וברכיים.

הממצא הרלבנטי הוא קליטה מוגברת בגוף חולה L5 בצד שמאל. המפענח אינו מציע הסבר לטיבו של הממצא וממליץ על ברור נוסף כלומר טומוגרפיה מחשבית או אף ( ועדיף) מר"י

מנהל פורום אורתופדיה