בעיית ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/01/2015 | 15:58 | מאת: מיכל נגב

שלום יש לי נפיחות בברך ובעיית ישור וכיפוף הברך הMRI שעשיתי לפני שנתיים כתב שיש אותות חריגים מלשד המטפיזה הדסטלית של הפמור והמטפיזה הפרוקסימלית של הטיביה ייתכן כביטוי להיפרפליזה של לשד העצם ההמטו פויאטי ייתכן מישנית לאנמיה דרושה קורלציה קלינית ומעבדית מודגם אות חריג הוריזונטלי מינימאלי בהיקף הקרן האחורי של ה MM אשר אינו מערב את המשטחים הפירקיים כך שאינו מוגגר כקרע הרגל נפוחה נורא לפעמים נופלת בדרך יש בעית ישור וכיפוף הברך כאבים עזים עשו צילום רגל ואומרים תקין אין שברים בעצמות מה עושים אם הבעיה אם הצילום תקין זה אומר שאין כלום ברגל האורטופד ראה את הברך ואומר שיש בעיה בברך שצריכה לעשות אורטוסקופיה והרופאים נמנעים לעשותה ואני סובלת מכאב עזמה עלי לעשות אודה לך על ההתייחסות

המצב הוא שיש לך ברך חולה ללא אבחנה. מאחר שמוצו שיטות הבדיקה לא נותר אלא לעשות ארתרוסקופיה ולהסתכל בתוך הברך ולקחת לבדיקה רקמת סינוביה.

מנהל פורום אורתופדיה