ניתוח WEIL OSTEOTOMY

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/01/2015 | 19:11 | מאת: זהבית

שלום, אני אמורה לעבור ניתוח - WEIL OSTEOTOMY VS EXCISION HEAD II MTS LT FO. הייתי רוצה לדעת מהם הסיבוכים שיכולים להיות בעקבות ניתוח זה. האם מומלץ לבצע את הניתוח או לנסות דרכים אחרות להתמודד עם הכאב? האם יש רופא שמומחה לניתוחים אלו? תודה, זהבית

אינך מציינת מה הסיבה שהוצא לך ניתוח . אני מניח שמדובר במטהטרסלגיה . אינך מציינתמה נעשדה עדג כה לטיפול בבעיה . עוד יש לציין כי בתאור הניתוח שהבאת מצויינים שני ניתוחים אוסטאוטומיה על שם וייל וכריתה שלראש עצם המשט השניה בכף הרגל השמאלית. עלסמך המידע שאת מביא איני יכול לדון בסוגיית הטיפול. אשר לסיבוכים . אלו יכולים להיות זיהום בפצע הניתוח, כשלון חיבור חלקי העצם שנוסרו, תיקון לא מספיק או תיקון יתר שלעמדת ראש המשט המנותח, הניתוח נעשה בדרך כלל על ידי אורתופדים שמתמקצעים בטיפול בכף רגל

מנהל פורום אורתופדיה