בדיקת MRI עקב כאבים בצוואר כתפיים וחולשה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/01/2015 | 12:20 | מאת: אופיר

ד"ר שלום. נבדקתי ע"י אורטופד עקב תאונת עבודה שהמליץ לי לעבור בדיקת MRI וזריקת בלוק לחוליה C5 עקב כאבי צוואר והחלשות של יד שמאל. בבדיקת MRI הכל תקין פרט ל: C5-C6 הצרות המרווח: בלט דיסק דיפוזי גורם ללחץ קל על קדמת השק הדוראלי ללא היצריות פורמינליות. יש לציין אוסאופיט קדמי ואות מוגבר בסדרת T2 ברקמות הרכות פרה ורטברליות - בצקת אשמח לדעת מה זה אומר? אני עובד בעבודה פיזית (מרים לעיתים משקלים של למעלה מ50 קילו) האם זה יכול ישפיע על החזרה שלי לעבודה? (מיותר לציין שאני עדיין סובל מכאבים). האם אתה ממליץ לבצע את זריקת הבלוק? תודה מראש על העזרה. אופיר

הנתונים שאתה מציין איןדי בהם בכדי לעשותאבחנה . ממצאי המר"י גם הם אינם מלמדים על סיבת הכאב . כיון שכך איני יכול להצטרף להמלצה לטפל בזריקה אפידורלית

מנהל פורום אורתופדיה