פריקת כת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/12/2014 | 22:57 | מאת: איצי

שלום רב פרקתי את כתף שמאל כתוצאה מהתעטשות חזקה. זו פעם שלישית של כתף שמאל . הראשונה לפני כ 8 שנים והשנייה לפני כשנתיים. מה להערכתך הטיפול הנכון כדי למזער את סכנת הפריקה החוזרת ? אני בן 46 . בנוסף אני רוכב על אופני הרים . האם לדעתך כדאי להימנע מפעולה זו ? תודה רבה

צריך ליצב את הכתף. הדרך הטובה ביותר היא בניתוח. צריך כמובן לאבחן אתהגורמים לחוסר יציבות ולטלבהתאם .דרך אחרתהנה חגורה מייצבת כתף לדוגמא: http://www.supportsusa.com/arm/shoulder2/sully-shoulder.htm

מנהל פורום אורתופדיה