גנגיליון בהריון.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/12/2014 | 11:46 | מאת: דפנה

שלום, לפני מספר שנים אובחן בשורש כף היד שלי גנגיליון. המלצת הרופא הייתה לא להסירו מאחר והוא לא כ"כ בולט ולא כואב. לפני כשנה הגנגיליון פתאום נעלם לחלוטין. היום אני בהריון בשבוע 12 ובחודש וקצת האחרונים הגנגיליון החל לגדול שוב ועכשיו הוא גם קצת כואב. האם זה קשור להריון? זה הולך להחמיר עם התקדמות ההריון? האם עלי ללכת לכירורג כף יד ובדוק שוב את היד?

זו דרכו של גנגליון להופיע ולהעלם . אם הוא מטריד ניתן להרחיקו בניתוח

15/12/2014 | 11:57 | מאת: דפנה

אז זה לא קשור להריון? זה סתם הופיע מחדש בלי קשר

מנהל פורום אורתופדיה