כאבים בגב ובאיזור הצלעות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/12/2014 | 16:50 | מאת: עמית

שלום ד"ר. נמצא בשלבי החלמה מוירוס CMV ( מחלת הנשיקה ) שאובחן לפני חודשיים. סובל מזה כ3-4 שבועות מכאבים בגב, בערך באמצעו, קצת מתחת לכשמות . הכאב מופיע בעיקר בשעות אח"צ אחרי פעילות בבית. כמו כן במקביל קיימים כאבים באזור שנמצא מתחת לצלעות התחתונות. בבדיקת אורתופד ( בדיקה קצרצרה ללא צילום ) נמסר שכנראה מדובר על כאבי שרירים שיוקלו עם משכך כאבים, בקבוק חם ומנוחה. אשמח לדעתך, ואם יש מקום לבצע בדיקה מקיפה יותר.

יש סיכוי טוב מאד שהכאב יחלוף מאליו תוךמספר שבועות כךשאפשר לדחותאת הבדיקות המעמיקות יותר

14/12/2014 | 16:02 | מאת: איתי

שמח על התשובה החיובית. אשמח לדעת על כך יותר. אפנה אלייך בפרטי.

מנהל פורום אורתופדיה