חודש אחרי ניתוח קיבוע עצם שבורה מתחת לברך- העור כו

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/12/2014 | 10:53 | מאת: רויטל

לפני חודש ניתחו לי את העצם שמתחת לברך והכניסו פלטינות משני צידי העצם .... ועכשיו עיקר הכאבים הוא העור שכואב מהקרסול ועד הברך למרות שהניתוח והברזלים הם רק חצי מאותו אזור. האם זה רגיל שהעור כואב אחרי ניתו לאורך כל הרגל? האם פיזיותרפיה וקרמים יקלו? כמה זמן נשארת תופעה כואבת זו ומה הסיבה שלה?

זה מצביע על כך שהיתה פגיעה בעצב תחושתי בשוק. צריך למקם את העצב . ניתן לטפל במכשיר שנקרא TENS ו/או בתרופות כמו ליריקה או סימבלטה בתנאי שמאשרים את ההנחה שיש פגיעה בעצב

מנהל פורום אורתופדיה