כאבים ביד שמאל מהכתף ובשכם שמאל בחודש האחרון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2014 | 12:08 | מאת: אתי

בדיקת emg מאתמול העלתה את הממצא הבא-mild cronic radiculopathy c7-t1 bilateraiiy' בבדיקת סיטי ע"ש צווארי מלפני 3 שנים בשל תלונה על כאבי ראש נמצא- היצרות פורימינית נויריליות קלה דו"צ בגובה C6-CT. שינויים ספורנדילו-ארטרוטיים וסספונדילוטים קלים במפרקים אונקו-וורטברלים בגובה C6-C7. הודגם בלט דיסק אחורי קל משיק על סק התקלי בגובה C6-C7 אשמח לשמוע את דעתך המלומדה ד"ר אסא לב-אל בעניין וכיצד ניתן להקל על הכאבים שמופיעים בעיקר במצב של ישיבה. תודה מראש אתי

לעשות אבחנה זה אומר איסוף מידע וגיבושו למושג מובן . כ 80% מן המידע מתקבל בבדיקה הראשונה על ידי הראיון שבו מקבלים את"סיפור ההמחלה" והבדיקה הגופנית. בדיקות עזר כמו אלו שעברת ערכן הוא כ 20% . מכאן תביני שאי אפשר לענות על סמך המידע שמסרת

מנהל פורום אורתופדיה