כאבים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/11/2014 | 00:13 | מאת: זוהרה

שלום אני נכנסתי לאתר כדי לבחון את הבעיה שלי יותר לעומק מזה כמעט 3 שבועות יש לי כאבים בכתף שמאל בהתחלה היו חזקים מאד בלילה במיוחד עכשיו יש לי תנועה מוגבלת מאד בכתף שמאל הרמת יד למעלה בתנועה חופשית לא אפשרית חפיפת שיער בשתי הידיים לא אפשרית איסוף השיער ביד שמאל בלי יכולת בכלל עשיתי צילום רנטגן שבו רשמו שינויים ניוונים קלים ואולטרא סאונד לא ראו קרע אבקש את הייעוץ והאבחנה שלכם תודה. גילי-45.5

לעשות אבחנה זה אומר איסוף מידע וגיבושו למושג מובן . כ 80% מן המידע מתקבל בבדיקה הראשונה על ידי הראיון שבו מקבלים את"סיפור ההמחלה" והבדיקה הגופנית. בדיקות עזר כמו אלו שעברת ערכן הוא כ 20% . מכאן תביני שאי אפשר לענות רא על סמך המידע שמסרת

מנהל פורום אורתופדיה