כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2014 | 15:51 | מאת: רועי

שלום דר בהמשך לכאבים בכתף כשבוע הופנתי לצילום התשובות היו: מוקד סקלרוטי זעיר בצוואר הכירורגי של הזרוע פרט לכך ללא עדות לתהליך ליטי או בלסטי בעצמות המרווחים המפרקיים שמורים אשמח לדעת מה זה אומר ? כמו כן עשיתי אולטראסאונד כתף שיצא תקין הכאבים באים והולכים ולפעמים כאילו השרירים לחוצים ואני מרגיש קצת חולשה ביד .... מה לעשות? ממה זה יכול לנבוע?

לעשות אבחנה זה אומר איסוף מידע וגיבושו למושג מובן . כ 80% מן המידע מתקבל בבדיקה הראשונה על ידי הראיון שבו מקבלים את"סיפור ההמחלה" והבדיקה הגופנית. בדיקות עזר כמו אלו שעברת ערכן הוא כ 20% . מכאן תבין שאי אפשר לענות על סמך המידע שמסרת

הממצא שציינת אין לו משמעות

מנהל פורום אורתופדיה