פריצת דיסק אצל חמותי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/11/2014 | 10:42 | מאת: נטלי

שלום , חמותי סובלת מפריצות דיסק בגב וזה מקרין לה לרגל הייתה מאושפזת שבוע עשו לה אפידורל ומלא זריקות בנוסף מדבקות של מורפיום שום דבר לא עוזר רוצים לעשות לה עכשיו גלי רדיו בעבר היא כבר עשתה וזה לא עוזר אומרים רק ניתוח האם יש עוד משהו לעשות לפני הניתוח ?

24/11/2014 | 14:38 | מאת: אופיר שגב פרימן

שלום נטלי, קיימת שיטת טיפול דיקור יפני נוירולוגי בעלת אחוזי הצלחה גבוהים במיוחד המטפלת בפריצת דיסק גם במקרים הקשים ביותר. הטיפול מוכר כטיפול דוחה ניתוח בחברות הביטוח וחלק מקופות החולים. רק בריאות אופיר שגב פרימן מומחה לרופאה סינית ויפנית

24/11/2014 | 15:07 | מאת: נטלי

תודה רבה על תגובתך המהירה אני כבר עכשיו פונה אליו מקווה שהוא יצליח לעזור לה ושוב המון תודה

מנהל פורום אורתופדיה